Nyhetsarkiv

HM-VVS Service AB integreras i IVAB

Publicerad av IVAB 17-04-11 klockan 10:22

Infjärdens Värme, IVAB övertar HM-VVS Service AB den 10 april.
IVAB är ett familjeföretag från Piteå som i år firar 70års jubileum. IVAB är idag en rikstäckande koncern med filialer över hela landet. Filialen i Hässleholm etablerades på 70-talet. I strävan att vara ett komplett VVS-företag med fokus på service & entreprenader övertar nu IVAB företaget HM-VVS verksamhet och personal.
Filialchef för IVAB Jerry Jonsson:
-Sedan jag tog över som chef på IVAB i Hässleholm för snart ett år sedan har jag lärt känna verksamheten och ser att bland det allra svåraste i vår bransch är att finna kompetent personal. Vi utbildar egna lärlingar, men efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt samtidigt som pensionsavgångar sker och då gäller det att växa med kvalitet. Där såg jag ett bra tillfälle att integrera HM-VVS som har samma kvalitetstänkande som vi har. Ägarna till HM-VVS, Håkan Johansson & Magnus Andersson har tidigare jobbat hos IVAB och därför kommer de att smälta in i organisationen på ett bra sätt. Kunderna hos HM-VVS kommer att känna igen sig. De kommer att kunna nå de montörer de lärt känna på samma telefonnummer.

VD på HM-VVS Håkan Johansson:
-Vi kommer att erbjuda samma goda service till våra kunder som tidigare och önskar fortsätta det goda samarbetet och välkomnar nya kunder. Jag kommer att tillträda rollen som Serviceledare och kommer att ta hand om små & stora servicearbeten. IVAB i Hässleholm har ett 20-tal medarbetare och har som mål att vara helt kompletta inom VVS. Det gäller allt från privatpersonens VVS, fastighetsägarens badrum, industrins komplexitet till medicinska gaser på sjukhus. Arbetsområdet för IVAB och numera även HM-VVS täcker in hela norra Skåne.

Jerry Jonsson Filialchef IVAB Hässleholm